Over..

Fotograferen is mijn passie waarin ik mijzelf heerlijk in kan verliezen. Geen opdracht is dezelfde en zorgt voor leuke uitdagingen en discussies over wat u als klant wil. "Gewoon" de foto maken levert vaak de standaard plaatjes op waar niemand op zit te wachten.
Samen zoeken naar de bijzondere klik levert de juiste foto!


Naast het fotograferen is het delen van mijn kennis iets wat ik graag doe. Ik vind het heerlijk om over de technieken en mijn ervaringen van het fotograferen te vertellen.


Naast het organiseren van workshops en het doen van fotoshoots vind ik het geweldig leuk om iets terug te doen voor de maatschappij. Zo organiseer ik elk jaar voor natuurvereniging De Carnisse Grienden een fotoworkshop en verzorg regelmatig voor het Schiedams Koninklijk Mannenkoor Orpheus de foto's van evenementen en promotiemateriaal.
Daarbij ben ik elk jaar op de tennisvereniging LTC Hoogvliet de vaste fotograaf van het Bavaria Open Bruggen Toernooi en zet hierbij (bijna) iedereen actief op de foto.

Kijk ook eens op de website voor- en door fotografen https://clubs.photo .Veel plezier op mijn website en neem gerust contact op als je meer informatie wilt.
 Albert van Boerum

nilumapo fotografie

Neem contact met me op voor meer informatie.

Netherlands

Copyright information

All images are the property of nilumapo - Albert van Boerum and protected under NL and International copyright laws. Copying, duplicating, saving as a digital file, printing, publishing in form of media including web, manipulating, transmitting or reproducing without the prior written permission of Albert van Boerum is strictly forbidden and would constitute a breach of copyright. 
Feel free to contact about the usage of the photos.